Over Ons

Landenwinkels.nl
Spanjewinkel.nl is een onderdeel van Landenwinkels.nl. Deze Spaanse webwinkel/Spaanse webshop levert een selectie van de lekkerste Spaanse producten: Spaanse ham, Spaanse worsten, Spaanse verzorgingsproducten en overige originele en authentieke Spaanse producten.

Wie koopt bij Spanjewinkel.nl, haalt Spanje in huis! Onze drijfveer is onze passie voor Spanje: wij brengen een stukje van dit fantastische land naar Nederland. Door onze vele contacten zijn wij in staat om onze klanten hoogwaardig Spaans assortiment aan te bieden. Dit assortiment wordt regelmatig aangepast met nieuwe producten. Elke keer als we in Spanje zijn, zijn we weer onder de indruk van de vele kanten van dit land. We willen iedereen in Nederland daar graag van mee laten genieten. We bieden de beste kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En... gemak dient de mens: alles wordt vlot en betrouwbaar per PostNL thuis bezorgd!

Positie
Inmiddels heeft Spanjewinkel.nl een leidende positie in Nederland voor wat betreft het leveren van Spaanse ham. En daar zijn we ontzettend trots op. En we leveren ook steeds vaker aan landen als België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

Referenties
Onze klanten zijn onze referenties: we krijgen zeer regelmatig reacties van onze klanten op onze producten, op de manier waarop we bestellingen behandelen en op vele andere zaken. We zijn daar blij mee en vinden het leuk om die reacties op de pagina "reacties van klanten" te delen. Kom binnen! Dus kijk rustig rond in onze Spaanse webwinkel en vindt een favoriet Spaans product met een paar muisklikken. Het Spanjewinkel team staat graag en met veel plezier en enthousiasme voor onze klanten klaar!

Bezoek ons
sommige klanten vinden het prettig(er) om hun bestelling op te komen halen. Daarom biedt Spanjewinkel de mogelijkheid om alle bestellingen op afspraak na bestelling op te komen halen bij het distributiecentrum van Landenwinkels.nl in Mijdrecht. Kies tijdens het bestellen bij de verzendopties op de keuze "ophalen".
LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK EN NA BESTELLING VIA ONZE WEBWINKEL!
Ons distributiecentrum in Mijdrecht is van maandag t/m vrijdag geopen tussen 08.30 een 17.00 uur.

Buitenland
Zoals eerder vermeld: Spanjewinkel.nl levert alle Spaanse producten ook aan andere landen dan Nederland. Ook hiervoor wordt in eerste instantie gebruik gemaakt van PostNL en gelden haar verzendtarieven. Hele hammen worden naar België, net als binnen Nederland, gratis verzonden.

Bedrijfsgegevens

Vestigingsadres Kamer van Koophandel:
Landenwinkels.nl
Vrijheidslaan 50
3621 HJ BREUKELEN
Telefoon: 0346 - 2 666 07
Mobiel: 06 - 555 712 83
WhatsApp: 06 - 555 712 83

Distributiecentrum Landenwinkels.nl:
Rendementsweg 6
3641 SK MIJDRECHT
Telefoon: 0346 - 2 666 07
Mobiel: 06 - 555 712 83
WhatsApp: 06 - 555 712 83
BEZOEK AAN ONS DISTRIBUTIECENTRUM IN MIJDRECHT IS ALTIJD MOGELIJK, MAAR ALLEEN OP AFSPRAAK EN NA BESTELLING VIA ONZE WEBWINKEL

Inschrijving handelsregister Kamer van Koophandel: 30196482
BTW-identificatienummer: NL001495802B97

Rekeningnummer ING: 47 13 447 t.n.v. Landenwinkels.nl
IBAN: NL16INGB0004713447
BIC: INGBNL2A

https://www.spanjewinkel.nl
https://www.spaanseham.nl
https://www.spaansehamsnijden.nl
https://www.landenwinkels.nl
https://www.italiewinkel.nl
https://reishi-paddenstoel.nl